MINILAGER

Kontakt oss i dag for å få vite mer om vårt minilager

KONTAKT OSS
FINN OSS HER

Tørt, sikkert og praktisk minilager

Randaberg Minilager tilbyr trygg og rimelig lagerleie til tingene dine! Det kan være mange grunner til at du trenger ekstra bodplass for en kort eller lengre periode. Kanskje du pusser opp, skal flytte, reise til utlandet eller om du sitter igjen med mye ting etter et arveoppgjør. Å lagre i garasjen er ikke alltid det beste. Det kan bli kaldt, fuktig, – og overfylt. Få mer plass i hjemmet og i garasjen ved å lagre tingene du ikke har plass til akkurat nå i et minilager. Et minilager er også perfekt til å mellomlagre møbler, fritidsutstyr, sesongvarer, bildekk, hagemøbler og lignende.

Sikkerhet

Våre selvbetjeningslagre finner du i Randaberg like ved E39 med kort vei fra Stavanger, Sola og Rennesøy. Våre boder passer både for bedrifter og privatpersoner. Lagringsplassene er alt fra 3 m² til 24 m². De har en takhøyde på ca. 2,5 meter. I tillegg er det enkelt å laste og losse hos oss noe som gjør flytteprosessen enklere. Mellomlagring er en fleksibel, enkel og praktisk løsning om du trenger ekstra plass til en rimelig pris.

Enkelt og praktisk

Vi setter sikkerhet først. Alle bodene er låst og våre lagre er utstyrt med overvåkningskameraer. Om du trenger ekstra oppbevaringsplass på vinteren er et minilager hos oss perfekt! Lagrene er klimaregulert. Stabile temperaturer gir en trygg vinteroppbevaring og i våre lagerboder er tingene dine skjermet mot hardt vintervær.