Lagerplass

Lagerrom

Lager til leie i Randaberg

Trenger du ekstra lagringsplass? Randaberg Minilager tilbyr et bredt utvalg av lager til leie som passer både privatpersoner og bedrifter. Våre moderne og velvedlikeholdte enheter gir deg den sikkerheten du trenger for å oppbevare dine verdifulle eiendeler.

Med fleksible leieavtaler og konkurransedyktige priser, er våre lagerrom den ideelle løsningen for dine lagringsbehov. Kontakt oss i dag for å sikre deg ditt eget lager og få den ekstra plassen du trenger.

Kontakt oss
Finn oss her

Trenger du et ekstra lager?

Få mer lagringsplass med et ekstra lager hos Randaberg Minilager. Om du har et flyttelass, møbler, fritidsutstyr og ting som du ønsker å beholde, men ikke har plass til, er det å leie en ekstra bod perfekt.

Om du skulle trenge et langtidslager eller bare litt bodplass for en kort periode finner du det her. Vi har boder og fra 3 m² til 24 m². Høyden på bodene er ca. 2,5 meter. Kontakt oss i dag for bestilling av lager.

Kontakt oss
minilager

Sikker lagringsplass

Å leie en ekstra bod er en trygg og sikker måte å lagre tingene dine på. Alle bodene har lås og lagerhotellet er sikret med overvåkningskameraer. Vårt klimaregulerte lokale gjør at tingene dine står beskyttet mot fukt og lave temperaturer. Vinterlagring er en praktisk løsning når du ønsker å beskytte eiendelene dine mot vær og vind.

Også for bedrifter

Randaberg Minilagers lagerhotell er skreddersydd for bedrifter og organisasjoner med sesongbasert drift. Dette er også ideelt for selskaper, foreninger og organisasjoner som trenger ekstra varelager eller søker fjernlagringsmuligheter. Vår fasilitet er designet for trygg og pålitelig arkivoppbevaring, og gir deg en dedikert plass for din dokumentasjon.

find us

Her finner du oss

Vi er plassert noen minutters kjøretur nordover fra Stavanger.

Goaveien 46, 4070 Randaberg.

Ring oss på 466 55 100

Randaberg Minilager logo