Lagerhotell

Kunder av lagerhotell

Lagerhotell i Randaberg

Randaberg Minilagers lagerhotell er den ideelle løsningen for bedrifter og organisasjoner med skiftende lagringsbehov. Våre moderne fasiliteter tilbyr fleksible og sikre lagringsalternativer for sesongvarer og ekstra varelager. Med kostnadseffektive avtaler og trygg adgang, gir vårt lagerhotell deg den nødvendige plassen og roen du trenger for å oppbevare dine verdier.

Ta kontakt i dag for å reservere din dedikerte lagerplass hos Randaberg Minilager.

Kontakt oss
Finn oss her

For private

Er garasjen og hjemmet ditt overfylt med ting? Kanskje du trenger mer plass, men ikke har lyst til å kaste det? Eller kanskje du trenger et sted å mellomlagre ting mens du er i en flytteprosess? Våre boder passer også godt til, for eksempel langtidslagring, sesonglagring av fritidsutstyr, utemøbler, lagring av dekk, vintertøy og annet som opptar plassen din hjemme.

Kontakt oss
minilager

For bedrifter og foreninger

Randaberg Minilagers moderne lagerhotell er skreddersydd for bedrifter og foreninger med skiftende lagringsbehov, spesielt de som opererer i en sesongbasert bransje. Vår fasilitet tilbyr skreddersydde løsninger for både kortsiktig og langvarig lagring og trygg oppbevaring av arkiver. Med vårt fokus på sikkerhet og tilgjengelighet, kan du være trygg på at dine verdier er i pålitelige hender. Kontakt oss i dag for å sikre deg din dedikerte lagerplass hos Randaberg Minilager og få den ekstra plassen du trenger for din virksomhet.

Enkel og rimelig lagring

Randaberg Minilagers moderne lagerhotell er skreddersydd for å imøtekomme de spesifikke lagringsbehovene til både etablerte bedrifter og dynamiske foreninger som opererer innenfor sesongbasert virksomhet. Våre fasiliteter gir muligheten til å effektivt håndtere ditt varelager med trygg og organisert arkivoppbevaring. Med vårt dedikerte fokus på sikkerhet og tilgjengelighet kan du ha full tillit til at dine verdier er forsvarlig ivaretatt. Ta kontakt i dag for å sikre deg din skreddersydde lagerplass hos Randaberg Minilager.

find us

Her finner du oss

Vi er plassert noen minutters kjøretur nordover fra Stavanger.

Goaveien 46, 4070 Randaberg.

Ring oss på 466 55 100

Randaberg Minilager logo